HVORFOR SELGE ULLMAX?

Delfana har valgt Ullmax som en av sine dugnader i år også. Ut fra tidligere erfaring er dette produkter som er lett å selge: De som har kjøpt noe tidligere, kommer ofte tilbake for å bestille mer.  Delfana tjener 30 % av brutto salgssum dersom bestillingene er på minst 5 000 til sammen (27,5 % hvis bestillingene er lavere). Dersom noen handler direkte i nettbutikken til Ullmax (via link i høyre marg på hjemmesiden), får Delfana 15 % provisjon.  Dette er derfor en dugnad som med en liten innsats fra hver familie kan gi klubben gode inntekter!

HVA ER ULLMAX?

Ullmax produktene selges kun gjennom foreninger. Produktene har lave priser i forhold til tilsvarende kvalitet i sportsbutikker, i tillegg støtter du din klubb.

 

 Dere kan lese mer om produktene på hjemmesiden til Ullmax:

http://www.ullmax.no/index.asp

 

HVA SKAL BANEKONTAKTER OG FORELDRE GJØRE?

Vi har god erfaring fra i fjor med å la en Ullmaxbag sirkulere i hver gjeng, omsetningen ble mer enn tredoblet fra året før! Kjempflott innsats! Og en stor takk til banekontaktene som organiserer dette for sin gjeng!

Organiseringen blir noenlunde lik fjorårets:

Banekontakten:

  1. Banekontakten sørger for at det lages en liste over familiene som skal ha bagen 1 uke hver, og leverer den til førstemann på listen. Spør gjerne om det er noen som har bestemte ønsker. Det er viktig å komme i gang raskt i gang, før jul selges det mest!
  2. Banekontakten får beskjed fra den enkelte familie om hvor Ullmaxbagen er, og må evt. etterlyse den hvis noen glemmer å sende en melding.

Foreldre:

Mange familier har barn i flere gjenger, og har kanskje nettopp hatt en bag hjemme. De kan da levere den rett til nestemann på listen. Men hvis det er lenge siden sist; husk at tidligerer kunder ofte ønsker å kjøpe mer!

  1. Foreldrene tar bagen med seg hjem en uke, åpner den og ser på produktene. Dere finner også brosjyrer og ordreblokk i bagen, behold gjerne en brosjyre.
  2. Det er ingen krav om et minstesalg, men vi håper at flest mulig ønsker å gjøre en dugnadsinnsats for Delfana! Selger dere for kr 2 000, har Delfana tjent kr 550 (27,5 % provisjon), noe som vanligvis tilsvarer 5,5 timer med annen dugnad. Kjøp for eksempel noe til dere selv for å prøve produktene - tilsvarende kvaliteter er dyrere i sportsbutikkene. Andre salgstips:

-          ta med på jobben hvis mulig

-          spør venner, naboer eller familie

-          kjøp julgaver

-          mulig å selge til bedrifter med logo - ta kontakt for egne priser

Dere vil kanskje oppleve at mange kjenner produktene allerede, Ullmax har vært på markedet siden 2001. Husk da å fortelle at det har vært tekniske forbedringer på mange produkter, og at det er mange nyheter hvert år.

  1. Bestillingene samles opp og registreres hos Ullmax av den enkelte selger - se eget skriv om fremgangsmåten. Det er ca 1 ukes leveringstid fra ordren er registrert. Varene blir sendt til selgeren, som distribuerer de videre. Faktura (14 dagers betalingsfrist) ligger sammen med varene.
  2. Etter 1 uke leveres bagen til nestemann på listen. Alle må sende melding til sin banekontakt om hvem de leverer bagen til. 

Ta gjerne kontakt med vår utstyrsansvarlig på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål, trenger flere brosjyrer eller flere ordreblokker.

 

 

svomming.no

Scroll Up